Schrijven

Naast lesgeven is schrijven een ware passie. Momenteel werk ik voor twee uitgevers: Malmberg te ’s-Hertogenbosch en Alquin te Boxtel.

Bij Malmberg help ik opnieuw mee bij de ontwikkeling van een methode. Daarvoor heb ik meegeschreven aan twee methodes Engels voor de onderbouw van het VO: Worldwide en All Right.

Allerlei aspecten van het schrijfproces ken ik: van blauwdruk tot boek, van idee tot interactieve grammaticatrainer, van eerste aantekening tot redactie. Daarnaast begeleid ik nieuwe auteurs.

Vooral tijdens mijn docentschap aan het Tweetalig HAVO en VWO heb ik veel les- en toetsmateriaal ontwikkeld. Dit komt mij uitstekend van pas bij het schrijven van educatief materiaal uitgeverij Alquin. Deze uitgever biedt minstens viermaal per jaar een geheel Engelstalig tijdschrift. Daarin staan actuele teksten die jongeren aanspreken. Er is ook een website met veel extra’s. Alquin kan worden gebruikt in de bovenbouw van VO-scholen in Nederland en BelgiĆ«.

Tenslotte ontwikkel ik voor scholen materiaal voor modules of workshops. Zo staan de cursussen Classroom English, Doorlopende Leerlijn PO-VO en Make a difference (over differentiatie) op mijn naam.

Meer Informatie