Hoe werk ik?

Praktijkgerichtheid
U wilt de werkdruk voor uw leerkrachten verlagen. U wilt een duidelijker profiel voor uw school. Ouders vragen om vroeger Engels. Kleuters krijgen het Engels niet op een ’schoolse’ manier onder de knie. Leerlingen in de bovenbouw willen meer doen met het Engels om hen heen.

Wat nu?

  • We analyseren samen uw beginsituatie. Wat is het probleem? Wat hangt ermee samen?
  • Daarna onderzoek ik het instapniveau van de deelnemers.
  • We bespreken mogelijke doelen, stappen en hun haalbaarheid.
  • Vervolgens stel ik een trainingsprogramma op, samen met de schoolleiding en deelnemers.

De training zelf is zo praktisch mogelijk: leerkrachten moeten daadwerkelijk met het geleerde aan de slag kunnen. Er is materiaal, mét een gebruiksaanwijzing. Uw leerkrachten oefenen tijdens de training en gaan de volgende les meteen met de eigen leerlingen aan de slag met flash cards, handouts of interactive whiteboard. Een dergelijke training vermindert de druk op leerkrachten aanzienlijk. En u kunt de extra aandacht voor Engels op uw website melden.

Plezier
Learning can be fun! Plezier is belangrijk. Samen If you’re happy zingen en meebewegen, het spel Face Bash spelen, TPR (Total Physical Response) oefenen, het hilarische gedicht First Day at School voordragen, moppen tappen, met zijn vieren een verhaal voorlezen, een ontroerend filmpje over een pinguïn kijken – deze zijn motiverend voor de leerkrachten, en dus straks voor de leerlingen.

Als auteur heb ik een grote hoeveelheid uitdagend en verrassend lesmateriaal ontwikkeld en als trainer nog meer verzameld. Play your lessons!

Meer Informatie