Hoe werk ik?

Praktijkgerichtheid
Doordat ik jaren voor de klas heb gestaan en regelmatig contact heb met allerlei scholen, ben ik op de hoogte van wat er speelt in het veld. Daarnaast weet ik door reacties van panels welk materiaal wel en niet bevalt in de praktijk. Opdrachten en taken moeten realistisch zijn: goed uit te voeren in de klas door de leerling en voor de docent, en aansluiten bij de belevingswereld van de leerling.

Expertise
Ik besteed veel aandacht aan mijn producten en diensten. Zowel de grote lijn als de details moeten goed zijn. Ik heb een bepaalde visie op het onderwijs, en ben precies in de uitwerking ervan: de dingen moeten kloppen.

Plezier
Leerlingen en leerkrachten presteren beter als ze gemotiveerd zijn. Gevarieerd, uitdagend en speels materiaal helpt daarbij. Graag ontwikkel ik materiaal waardoor de leerling verrast wordt, net een tel langer na gaat denken of vanwege het spelelement gretig aan de slag gaat.

Betrouwbaarheid
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en bij uitgevers ben ik gewend om te gaan met allerlei eisen: auteursinstructies, verschillende tools en formats, deadlines. Afspraken nakomen is voor mij vanzelfsprekend. Ik hecht aan het stipt aanleveren van volledig werk. Professionaliteit, meedenken en loyaliteit zijn key words.

Meer Informatie